Nieuws

De winactie ‘Hecht je aan Union en WIN!’ is live!
Begin oktober 2018 is Union, hét merk in de hecht- en bevestigingstechniek, gestart met de actie ‘Hecht je aan Union en WIN!’
Lees verder
 
Truetools Deventer verhuist naar Hemmink in Zwolle
Truetools Deventer, met haar merknamen Tiggeloven, Rex en Union, valt sinds september 2017 onder de Hemmink paraplu. Om jou nog beter van dienst te kunnen zijn, werken Truetools en Hemmink per 8 juni 2018 samen vanuit het hoofdkantoor in Zwolle. In totaal komen 4 Truetools medewerkers vanuit Deventer naar Zwolle om daar hun kennis te bundelen. Wat betekent dit voor jou? Nu vraag jij je vast af: ‘Wat betekent dit nu voor mij?’ Eigenlijk verandert er niet zoveel, behalve dat de reparaties van Union per 8 juni naar ons nieuwe adres in Zwolle toegestuurd moeten worden. Daarnaast kan de reparatietijd rondom de verhuisdatum iets langer duren. Wij doen ons uiterste best om alles zo snel mogelijk af te werken, maar vragen begrip hiervoor. De True Tools vestiging in Alphen aan de Rijn blijft met haar centraal magazijn op de huidige locatie. Graag zetten Hemmink en True Tools de dienstverlening samen voort vanaf het adres in Zwolle: Ampèrestraat 28, 8013 PV Zwolle. Alle telefoonnummers blijven, net als de e-mailadressen, ongewijzigd.
 
Hemmink en True Tools versterken positie in de bevestigingsmarkt
Per 25 september 2017 heeft Hemmink Holding BV alle aandelen verworven van True Tools en is daarmee 100% eigenaar van True Tools in Nederland, inclusief de merknamen Tiggeloven, Rex en Union.
Lees verder